Drypers percuma

Siapa tak nak barang percuma kan? Nak-nak barang keperluan seperti lampin pakai buang Drypers.  Tak kisah la sikit atau banyak, kalau dah memang kita ada peluang untuk dapatkannya, kenapa nak dibiarkan begitu saja? Untuk ibu bapa yang ada anak kecil berumur 0-5 tahun, dan memang menggunakan lampin pakai buang jenama Drypers, anda boleh mengambil peluang yang ditawarkan oleh pihak Drypers. 80 keping Drypers percuma(kuantiti bergantung kepada saiz ye), berbaloi tanpa kos lebih.

Pastikan anda segera mendaftar sebagai ahli Drypers Baby Club. Ianya percuma.  Caranya memang mudah dan tak perlukan masa yang lama untuk anda lakukan. Setelah mendaftar, anda boleh masukkan kod unik untuk dapatkan mata ganjaran. Kod unik tersebut terdapat di bahagian dalam pembungkus Drypers. Sebelum buang plastik pembalut Drypers, pastikan anda mendaftarkan terlebih dahulu kod tersebut! Anda boleh membaca cara untuk mengumpul mata ganjaran di laman web Drypers.

Di manakah boleh saya mencari kod unik yang saya perlukan pada pakej Drypers?

Di dalam pek Drypers Touch, Drypers Wee Wee Dry, Drypers Drynights dan Drypers Classic anda akan menemuinya di bahagian yang membelangkangi penunjuk Berat/Saiz pada bungkusan pek plastik.

kod unik Drypers

Di dalam pek Drypers Drypantz, anda akan menemuinya di bahagian yang membelangkangi penunjuk Berat/Saiz yang bersebelahan dengan kod bar.

kod unik Drypers

Setiap jenis Drypers yang anda gunakan, jumlah mata ganjarannya berbeza-beza.

Pek lampin Drypers yang menyertai untuk mengumpul Mata Ganjaran

Produk Jenis Pek Saiz Jumlah lampin setiap beg Mata ganjaran yang layak
Drypers Touch Jumbo S 44 120
M 40
L 34
XL 30
Mega S 70 190
M 64
L 54
XL 46
Drypers Wee Wee Dry Jumbo NewBorn 64 120
S 58
M 52
L 44
XL 36
XXL 32
Super Jumbo S 88 170
XXL 46
Mega M 80
L 68
XL 56
Drypers Classic Family Pack S 82 120
M 72
L 60
XL 50
XXL 42
Drypers Drynights Jumbo M 40 100
L 34
XL 30
XXL 24
Drypers Drypantz Jumbo S 48 120
M 44
L 36
XL 32
XXL 28
Mega M 60 150
L 48
XL 42
XXL 36

Jumlah mata ganjaran yang terkumpul serendah 850 membolehkan anda menebus pek mini Drypers yang mengandungi 8-16 keping lampin di Drypers Point Shop. Bilangan lampin adalah mengikut saiz. New born (14 keping), Saiz S (16 keping), Saiz M (14 keping), Saiz L (12 keping), Saiz XL (10 keping), dan Saiz XXL (8 keping). Dalam setahun, jika anak anda pengguna setia Drypers saiz S, ada mungkin layak menebus sekurang-kurangnya 5 pek mini Drypers, menjadikan setahun anda akan mendapat 80 keping lampin pakai buang percuma! Semuanya bergantung kepada saiz dan berapa banyak lampin Drypers yang digunakan. Menarik! Lagi banyak anak anda menggunakan Drypers, lagi banyak mata ganjaran yang terkumpul.

Selain lampin pakai buang Drypers, anda juga boleh memilih barangan lain untuk ditebus seperti di bawah:

mata ganajaran Drypers untuk redeem

tebus mata ganjaran Drypers

Dapatkan Sampel Percuma Drypers 

Sebagai ahli Drypers Baby Club, anda juga boleh memohon sampel Drypers yang anda nak cuba, dengan had 4 sampel sahaja dalam tempoh 2 tahun bagi seorang bayi. Dalam tempoh 3 bulan, hanya boleh mohon 1 sampel sahaja. Apa kata anda lakukannya sekarang.

Dari langsung tak dapat apa-apa, lebih baik dapat sesuatu walau pun sikit. Tambahan pulak, tanpa extra cost. Rugi kalau tak grab. Buatlah pilihan bijak!.

Apakah jenama lampin pakai buang yang anda gunakan? Mengapa anda memilih jenama tersebut?

Share this:
0
Bagaimana Mendapatkan 80 keping Drypers Percuma?

One thought on “Bagaimana Mendapatkan 80 keping Drypers Percuma?

  • September 25, 2017 at 4:22 pm
    Permalink

    drypers percuma

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blog ini bermanfaat? Kongsikan!